Image

Чланови Синдиката Електропривреде Кипра у гостима код нас

У Гучи је, у петак, 09.08.2018.године, са почетком у 11.00 сати,  одржан  састанак Одбора СО ЕПС ОДС ЕЛС КВ.  Састанку је присуствовало 30 чланова одбора као и гости, синдикални представници свих погона ЕД Чачак и ЕД Кикинда. Посебно задовољство и част указали су присутнима гости из Синдиката Електропривреде Кипра, који су након састанка, у пратњи чланова Одбора, посетили 59. Сабор трубача у Гучи. 

Традиционално, већ 16-ту годину за редом чланови Синдиката Електропривреде Кипра смештени су у Врњачкој Бањи у Меркуру. Оно што посебно фасцинира наше госте приликом боравка у Србији су природне лепоте, минерални фактор бања, национална кухиња и љубазни домаћини. У име присутних госте је поздравио заменик председника Синдиката радника ЕПС-а Бранко Томић. 

Представници Синдиката радника ЕПС-а боравиће у посети Синдикату радника Електропривреде Кипра (TEY AНK Κύπρος). На више састанака, који ће бити оджани, представници два синдиката размениће искуства у вези реорганизације две електроприведе и учешће синдиката у томе. Биће одржани и едукативни семинари у вези савременог синдикализма у Европи. Боравак на Кипру траје од 15.09.2017. до 25.09.2019.године.